Produkter
Boosted boards Stealth i gruppen Alla produkter / Elfordon / Longboard / Boosted Board hos Hobbex (830529)

Boosted boards Stealth

830529
Snabbaste brädan från Boosted Boards - Perfekt känsla
17995:-
-
Antal: 
+
Boosted Stealth - för maxad prestation och snabbhet!

Boosted Stealth har en prestanda som du hittills bara kunnat drömma om! Stealth är konstruerad med stor kärlek och omsorg, ända från grunden, vilket märks tydligt på den höga kvaliteten och precisionen i varje liten detalj. Boosted brädorna är välkända för sina högpresterande elektriska long- och shortboards. Stealth-modellen har allt som du kan förvänta dig från Boosted plus lite till. Exempelvis så har Stealth ett femte körläge som är en helt exklusiv funktion utvecklad särskilt för denna modell. Stealth är Boosted's prestanda-modell, som briljerar med en hög topphastighet på över 39 km/h och en fantastisk accelerationsförmåga, vilket gör att denna bräda är det perfekta färdmedlet när snabbhet är det du är ute efter.

Ny brädkonstruktion
Boosteds nya brädkonstruktion är framtagen med inspiration från tillverkningen av professionella snowboards, vilket ger Boosted-brädorna ännu mer sofistikerade körförmågor än tidigare. Brädan består av en stark, men flexibel, poppelkärna som är invirad i ett lager av kompakt skummaterial och där alla brädans ingående delkomponenter har förstärkta kopplingspunkter. Dessa delkomponenter är inuti brädan varvade med ett topp- och bottenlager av triaxialfiberglas och insvepta i ett polymerlager, vilket gör brädan extremt hållbar och tålig mot krafter från alla vinklar. Konstruktionen gör samtidigt att brädan behåller flexibilitet, har hög vibrationsabsorption och får ökad förmåga att klara de skarpa kurvor som alla skateboardåkare är ute efter!


Förbättrad drivlina 
Med fokus på att förenkla för daglig pendling så har Boosted designat drivlinan runt CNC precisionstillverkade truckar, som har en högre andel aluminium och en uppdaterad design med förstärkt material i de punkter som är mest utsatta för stress och tryck.

Resultatet av detta är en enorm ökning av brädans totala styrka, med fokus på de delar som behöver det mest. Så du som skateboardåkare behöver inte oroa dig för att brädan enkelt ska gå sönder. 


Skräddarsydda hjul 
Boosted Stealth levereras med de nya, skräddarsydda Stratus-hjulen. För att designa ett hjul med rätt kombination av grepp, flexibilitet och spänst lade Boosted mycket tid på att studera olika kärngeometrier och flexprofiler. Dessa 85 mm hjul levererar högsta rullhastighet och gör Stealth till den snabbaste Boosted brädan som finns hittills! 


Förlängd batteritid 
Boosted Stealth är utrustad med vårt ledande batteri. Med upp till 23 km på en enda laddning, är Boosted Stealth gjord för längre pendlingar och för att ta långa turer på öppen väg.

Likt de övriga Boosted-brädorna har även Boosted Stealth en branschledande fjärrkontroll och firmware, som tillsammans ger den omedelbara accelerationen och kraftfulla inbromsning som gör Boosted's brädor så unika.

Vill du med ha det senaste och bästa inom elektrisk skateboardteknologi och prestanda?

Då behöver du inte se längre än hit. Klicka hem idag och börja åk!
  • Från 618 kr/månad med 
  • Lång batteritid
  • Maxfart 39 km/h

ManualerGå till vanliga versionen »
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK