Produkter

LANSERING
UPP TILL 23% RABATT PÅ KYOSHO »

1 dagar 21 timmar 55 minuter 38 sekunder

BSD Viper 1/10 4WD BORSTAD i gruppen Alla produkter / Radiostyrt & Drönare / Bilar / Eldrivna / BSD Racing hos Hobbex (782509)
BSD Racing

BSD Viper 1/10 4WD BORSTAD

782509
Mycket prisvärd 4WD monstertruck
1590:- / 1390:-
-
Antal: 
+
4WD eldriven Monstertruck  - Mycket prisvärd!
BSD Viper Pro från BSD Racing bjuder på helt fantastisk prestanda utan att tömma plånboken!
*Denna bil kommer med en blå/gult kaross

4-hjulsdrift och imponerande prestanda
Denna 4-hjulsdrivna 1/10 Monstertruck ger dig allt du kan önska dig i en nybörjar-Truck till ett häpnadsväckande lågt pris. De fantastiska specifikationerna innehåller bl a kraftfull 550-motor med kylflänsar, fuktskyddat fartreglage, dubbla differentialer, justerbara oljefyllda stötdämpare, extra kraftfullt fuktskyddat styrservo och en välutrustad 2.4GHz sändare! Naturligtvis skickar vi med ett bra ack och laddare - precis som det ska vara i en prisvärd RTR-bil för nybörjare!


Storleken har betydelse!

BSD Viper Pro ska inte förväxlas med andra mindre truckar. Alla bilar i skala 1/10 är inte lika stora. Då det ofta inte finns någon riktig förlaga så kan det skilja rejält och BSD Racing har valt att tillverka sina bilar i storlek XL. Längden på denna prisvärda Truck är hela 41cm och tillsammans med en bredd på 32cm så får du ett rejält "footprint" vilket naturligtvis även påverkar köregenskaperna i positiv riktning!


Driftsäker och trygg drivlina

För att säkerställa bästa möjliga funktion, även under lite sämre förhållanden, så är BSD Viper Pro en extremt välutrustad 1/10 Monstertruck. Trots det ringa priset har det verkligen inte sparats på krutet. En livlig 550-motor skickar kraften genom kraftiga drev och kardanaxlar i stål via differentialer med ståldrev och rejäla drivaxlar i stål ut till hjulen. För att reglera kraften är bilen utrustad med ett fuktskyddat fartreglage - som en extra försäkring!! Naturligtvis är hela bilen fullt kullagrad.


Avancerad sändare

BSD Viper Pro levereras med en modern 2,4GHz sändare och installerad mottagare (B7070). Med ett 2,4GHz system slipper du många av de störningsproblem som kunde uppstå med de äldre sändarna som använde AM- eller FM-teknik. En annan stor fördel är att det finns inga begränsningar hur många ni är som kör samtidigt och det finns inga frekvenser att hålla reda på. Sändaren knyts till mottagaren (redan gjort på fabriken) och sedan är det bara att tuta och köra. Dessutom har sändaren flera inställningsmöjligheter som hjälper dig att finjustera din körning.

Detta är ingen leksak
Denna 1/10 Monstertruck är verkligen ingen enkel standarbil som du hittar i leksaksbutiker utan BSD Viper Pro är en seriös R/C-produkt för hobbybruk - En riktig radiostyrd bil! Både fram- och bakvagn är fullt justerbara så att du kan ändra hjulvinklar mm. Precis som på en riktig fullskala racerbil kan du testa dig fram för att hitta den perfekta inställningen. Ändra t ex camber-vinklarna (däckens lutning inåt) och se om du kan få lite bättre grepp i bakvagnen. Stötdämparna är oljefyllda och även gängade för snabb och enkel justering så att du t ex, om så önskas, kan anpassa bilens fjädring och markfrigång till banunderlaget..

Sammanfattning övriga egenskaper:

    Däck med kraftigt nabbmönster - färdiglimmat på fälg
    4st kraftiga oljestötdämpare
    Konstant 4-hjulsdrift
    Fuktskyddat 6Kg styrservo
    7,2V NiMh ack (1800mAh) med Tamiya-kontakt
    Laddare 230V 500mA

OBS! Behöver kompletteras med: 4st R6(AA) batterier till sändaren
  • Prisvärd 4WD truck
  • Fuktskyddad elektronik
  • Kraftfull 550 motor

Biltyp: Monstertruck
Driftsätt: El
Drivning: 4WD
Levereras som: RTR
Lämplig för: Nybörjare
Skala: 1/10
Bredd: 32 cm
Längd: 41 cm
Toppfart: Upp till ca 35km/h
Motor: Standard 550
Motortyp: Borstad
Laddare: Ja, 230V 500mA
Batteri (Ack): 7,2V 1800mAh, Tamiya-kontakt
Batteri (Ack) - kontakttyp: Tamiya


Gå till vanliga versionen »
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK