Produkter
Dune Buggy 1/10 Borstad i gruppen Alla produkter / Radiostyrt & Drönare / Bilar / Eldrivna / BSD Racing hos Hobbex (808121)
BSD Racing

Dune Buggy 1/10 Borstad

808121
Buggy med konstant 4WD, exklusiv kaross & fuktskydd
Lagerstatus:
1790:-
Cool buggy från BSD
BSD Dune Buggy är en 4-hjulsdriven "buggy" i skala 1/10.
Dune buggy har en kaxiga och exklusiva kaross, som ger ett unikt utseende jämfört med vanliga buggys.Skyddad mot grus och smuts

Den nya designen gör att de interna delarna skyddas i högre grad mot grus. Bilen är utrustad med bl a fuktskyddat fartreglage, dubbla differentialer, justerbara oljefyllda stötdämpare, extra kraftfullt fuktskyddat styrservo och en välutrustad 2.4GHz sändare!

Buggy i den rätta storleken!
BSD Dune Buggy är i skala 1/10 och är den populäraste storleken men ska inte förväxlas med små 1/10 bilar. BSD är välkända för att bygga 1/10 bilar i XL storlek och med sina 43 cm i längd blir Dune Buggy Pro en bjässe på grusplanen.

Kör så det ryker!
Tack vare 4-hjulsdriven lina kommer din Dune Buggy att åka snabbt över asfalt och grus. Lägg därtill en r/c bil med låg markfrigång så har du en hobbybil utöver de vanliga.
                   
Störningsfri körning!
BSD Dune Buggy levereras med en modern 2,4GHz-sändare och installerad mottagare. Med ett 2,4GHz system slipper du många av de störningsproblem som kunde uppstå med de äldre sändarna som använde AM- eller FM-teknik. En annan stor fördel är att det inte finns några begränsningar för hur många ni är som kan köra samtidigt och det finns inga frekvenser att hålla reda på. Sändaren knyts till mottagaren (redan gjort på fabriken) och sedan är det bara att köra iväg och njuta av Dune buggys kvicka acceleration. På sändaren kan du dessutom ställa in bilen på mängder av olika sätt.
                                                             
En seriös R/C bil!
Denna 1/10 Buggy är verkligen ingen enkel standardbil som du hittar i leksaksbutiker utan BSD Dune Buggy Pro är en seriös R/C-produkt för hobbybruk - En riktig radiostyrd bil!! Både fram- och bakvagn är fullt justerbara så att du kan ändra hjulvinklar mm. Precis som på en riktig fullskala racerbil kan du testa dig fram för att hitta den perfekta inställningen. Ändra t ex camber-vinklarna (däckens lutning inåt) och se om du kan få lite bättre grepp i bakvagnen. Stötdämparna är oljefyllda och även gängade för snabb och enkel justering så att du t ex, om så önskas, kan anpassa bilens fjädring och markfrigång till vägunderlaget.                                                            

Sammanfattning egenskaper:
• Däck med kraftigt mönster - färdiglimmat på fälg
• 4st kraftiga oljestötdämpare
• Konstant 4-hjulsdrift
• Fuktskyddat  styrservo
• 7,2 1800mAh NiMh ack samt NiMh Laddare.
• Borstad motor
• 2,4 GHz radiosystem

OBS! Behöver kompletteras med: 4st R6(AA) batterier till sändaren.
OBS! Motorn & fartreglaget kan bli riktigt varmt vid hård körning, så vi rekommenderar att man använder max ett 3000mAh ack/batteri till bilen.
  • Borstad värstingbuggy
  • 43 cm lång
  • Fuktskyddad elektronikGå till vanliga versionen »
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK