Produkter
Information

/ Alla produkter / Hoverboard

Sortera efter:

Visningsformat:

Normal | 4 Produkter | Lista
Visa fler produkter Till toppen

Hoverboard – elfordonet som tog världen med storm! Den gyrostabiliserade brädan, som också kallas hoverboard och airboard, gör att du kan ta dig fram i 20 km/h utan minsta ansträngning. Hoverboarden känner av din lutning och du kan åka framåt, bakåt och svänga. Hoverboardens avancerade teknik håller balansen och du kan bara njuta av att glida fram. Nya Smartboard 3.0 är den senaste generationen hoverboard har en mängd kvalitetsförbättringar.


Vad är en Hoverboard / airboard / smartboard och hur fungerar den? Här nedan skall vi svara på dessa frågor.


Hoverboard är en typ av balansbräda som också ofta kallas Hoverboard eller Airboard. Under de senaste åren har Smartboard/hoverboard blivit enormt populärt över hela världen och är numera en vanlig sak att se på svenska gator. Vad kostar då hoverboard? Svaret är: inte mycket med tanke på vad man får! Hoverboard har kontrollerade, certifierade komponenter och håller högre kvalitet än många andra hoverboards och airboards. Det är viktigt att tänka på detta när man ska köpa hoverboard: du vill inte beställa en billig balansbräda från en oseriös leverantör eftersom det ofta slutar i allt från att den går sönder till olycka.

Hoverboarden fortsätter vara en stark trend i världen och tillochmed kändisar som Justin Bieber och Wiz Kalifa åker den!


Hur fungerar en Hoverboard / airboard / smartboard?


Hoverboard är en balansbräda med avancerad elektronik och gyros. Under ståplattorna ovanpå brädan befinner sig sensorer som känner av om du lutar dig framåt eller bakåt. Hoverboarden består av två delar som sitter ihop med en central axel i aluminiumchassiet med varsin motor och sensorer. Beroende på hur du lutar respektive fot så kan du reglera hastigheten och använda det för att svänga, bromsa, och tillochmed åka bakåt. Smartboard är självbalanserande, elektroniken i din hoverboard använder informationen om lutning för att se till att alltid hålla dig upprätt.


Hur kör man Hoverboard / airboard / smartboard?


Det är egentligen enkelt att lära sig åka Hoverboard, det gäller framför allt att lära sig själv slappna av och bara luta sig dit man vill åka. I början kan det kännas aningen konstigt – de flesta har någon gång lärt sig åka skateboard, men den här brädan åker inte åt samma håll! Det kan ta en liten stund att lära hjärnan att allt som är det ska och lära sig lita på hoverboardens balansering. I början kan det framför allt vara lite svårt just när man går på och av brädan. Men lugn! Bara var avslappnad och gör det lugnt och försiktigt de första gångerna så går det bra. När man väl åkt ett par gånger är det fullkomligt naturligt sedan, mycket lättare än att lära sig åka skateboard, cykel eller rollerblades.Gå till vanliga versionen »
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK