Produkter
H38 Black Eagle i gruppen Alla produkter / Radiostyrt & Drönare / Drönare / Enklare drönare hos Hobbex (812484)

H38 Black Eagle

812484
FPV-drönare med vidvinkelkamera
599:-
-
Antal: 
+

Gör er redo att erövra luften!

Drönare är den senaste trenden på den tekniska marknaden. Alla, såväl nybörjare som professionell, blir helt beroende av dem och JJRC är redo att lansera sin nya H38 Quadcopter.

H38 är en av de bästa av alla tillgängliga drönare på marknaden, som har alla bra egenskaper utan att kompromissa med produktens kvalitet. H38 är en perfekt drönare för nybörjaren och du behöver inte lära dig något innan du flyger, du kommer att imponeras av dess enkelhet!

Design och Utseende

H38 i blått och svart, har ett grymt utseende och är finjusterad med en mycket imponerande design och solid konstruktion. Drönarens armar är fasta vilket gör dom mindre bräckliga till skillnad från många andra drönare på marknaden. Propellerbladen gör flygningen till en ren njutning och är specialtillverkade just för att ge drönaren ett smidigt flyg. Propellerskydden skyddar vingarna mot skador från träd och andra föremål som drönaren kan möta under flygningen och skyddar de viktigaste delarna.

 

Kontroll och Kamera

Föreställ dig en cirkel på 40-metersradie och så dig i mitten, det är den maximala gränsen för att kunna kontrollera din drönare, vilket är ett bra avstånd att börja med.

Den inbyggdkamera har en vidvinkel på ca 120 grader och är speciellt utformade för ett bredare synfält vilket är en ovanlig kvalitet hos drönare trots att det flesta användarna önskar detta.

Kameran ger dig en upplösning på 2MP, vilket är mycket bra för en budgetdrönare som denna.

Med H38 behöver du inte vara orolig för att missa något, med sin 3D-flip hjälper den dig att fotografera all-around och med FPV, ser du det kameran ser live. Koppla bara upp dig med drönaren via WiFi med JJRC gratis app.

 

Batteri och Flygtid

H38 har en batterikapacitet på 400mAh med en laddningstid på ca 60–70 minuter. Flygtiden, på ca 6–7 minuter, är som hos många andra leksaksdrönare ganska kort men tillräckligt för små barnvänliga drönare som denna.

 

 

  • Mest lämplig för nybörjare
  • Enkel fjärrkontroll
  • Hover funktion
  • Headless mode
  • Säker och pålitlig
  • Filmar i 720P, 120° vinkel
  • FPV - titta live i mobilen
  • Hover function

Bredd: 35 cm
Höjd: 10 cm
Längd: 35 cm
Flygtid: 6-7 min
Kamera: 2MP Wide-Angle
Laddtid: 60-70 min
Räckvidd: 40 meter

Tillbehör till H38 Black Eagle

Se fler varor från JJRCGå till vanliga versionen »
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK