Produkter
Information
MAVERICK STRADA XT 1/10 4WD BORSTAD i gruppen Alla produkter / Radiostyrt / Bilar / Eldrivna / Maverick hos Hobbex (833555)
Maverick

MAVERICK STRADA XT 1/10 4WD BORSTAD

833555
Rejäl Truggy som är redo för utmaningar!
Lagerstatus:
2290:-
Maverick Strada XT (Truggy) är en rolig, lättkörd och inte minst en häftig RC-Bil!

Maverick Strada XT är en perfekt instegsmodell till den som vill ha en lite mer rejälare nybörjar-bil i Truggy utförande!
Strada XT kommer komplett med batteri, laddare & kontroll! Bilen driver på alla fyra hjulen och med den borstade el-motorn så når bilen en topphastighet på ca 30km/h med de medföljande batteriet.

Elektroniken är fukt, vatten & dammskyddat så att bilen ska kunna köras året om utomhus.

Strada XT har ett "hel" gjutet chassi som ger hållbarhet och en stabil men även tuff plattform för en stark 4-Hjulsdrift. Bilen har 4st oljefyllda stötdämpare och oberoende upphängning med fäste på bärunderarmarna, fram och bak, ger dig hög kontroll för alla körytor. För att göra bilens styrning så bra som möjligt så sitter det ett MS-22-Styrservo som har en integrerad servoräddaren för att skydda servon mot kraschskador.

Nytt i Maverick Strada serien är att flera delar har blivit uppgraderade till guldfärgade aluminiumdelar som t.ex. motorns kylfläns, chassitoppplatta, stötdämpare & stötdämpartorn. Detta är inte enbart för att den ska se bättre ut än tidigare, men för att få chassit lite mer stabilare!

Den populära 1/10 (ca 42-47cm långa) skalan ur Strada-familjen från Maverick har precis uppdaterats med nya karosserikonstruktioner vilket gör de mer tåligare och hållbara. Det 4-hjulsdrivna drivsystemet använder effektiva kullager hela tiden för att ge förarna maximal körtid och effektivitet och har ett gjutet kugghjulsskydd för att hålla smuts och skräp borta från kugghjulen.

Bilen är utrustan med ett MSC-30BR-WP Fartreglage, som klarar av 6-7cells NiMH eller 2s Li-Po batterier. Tänk dock på att "Li-Po cutoff" måste aktiveras på fartreglaget för att bilen ska kunna köras med ett Li-Po batteri utan att bilen eller batteriet tar skada. Mer information "Li-Po cutoffen" står i instruktionsboken/manualerna till bilen.

Med bilen medföljer ett 6cells (7,2V) NiMH 1800mAh vilket ger en körtid på upp till 10min och en topphastighet på ca 30km/h. Laddtiden är ca 3-4 timmar med medföljande laddare.


Levereras med:
* Batteri/Drivack NiMH 1800mAh 7,2V
* Multiregions laddare (0,5A)
* 2,4G kontroll med rattstyrning
* Fälgkors & antennrör
* Manual & instruktioner

Medföljer ej AA-Batterier till (4st) handkontrollen, finns under fliken "Tillbehör".
  • Borstad 550 el motor
  • Fukt & vattenskyddad elektronik
  • Topphastighet ca 30km/h

Biltyp: Truggy
Driftsätt: El
Drivning: 4WD
Levereras som: RTR
Lämplig för: Nybörjare
Tillverkarens artikelnummer: MV12614
Skala: 1/10
Bredd: 31 cm
Längd: 42 cm
Vikt: 1850 gram
Toppfart: ca 30km/h
Fartreglage: MSC-30BR-WP
Motor: MM-22 540
Motortyp: Borstad
Laddare: Multiregionsladdare (0,3A)
Batteri (Ack): 7,2V 1800mAh, Tamiya-kontakt
Batteri (Ack) - kontakttyp: Tamiya-kontakt
Extra tillbehör: Sändare: 2,4Ghz

Tillbehör till MAVERICK STRADA XT 1/10 4WD BORSTAD

Se fler varor från Maverick

ManualerGå till vanliga versionen »
Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta, läs hela vår integritetspolicy härOK